Velkommen til Café Grafen!

«There is comfort in food», er det noe som heter, og på Grafen skal det alltid være behagelig å stikke innom, enten du har planlagt det lenge, er på vei et sted, eller bare trenger en pause. Her får du favorittrettene dine, laget med råvarer vi liker spesielt godt – fra Trøndelag, landet og resten av verden. Vi tar også imot selskap, større eller mindre, som ønsker en mer skjermet plassering.

 

Nysgjerrig på navnet vårt? Det har vi hentet fra den gang dette var Telegrafbygningen, også kjent som telegrafen på folkemunne. Bygningen har huset både Trondheim børs og Postverket, før det ble Telegrafen, og nå altså Grafen. Historien sitter allerede i veggene, men det betyr ikke at den er ferdigskrevet, tvert imot. For nå er tiden inne for å skrive neste kapittel trondheimshistorie, og det er der du kommer inn i bildet.

 

Vi håper du vil trives hos oss, og – ikke minst – at Grafen blir et sted for gode opplevelser; både de små, hverdagslige øyeblikkene, og de helt store, som du vil huske lenge. Kom innom for et glass, bli til middag.Velkommen!